۱۸ اسفند ۱۴۰۳، ۱۶:۴۶

ورود سامانه بارشی جدید به مازندران

ورود سامانه بارشی جدید به مازندران

ساری - هواشناسی مازندران از نفوذ و ورود سامانه بارشی از عصر شنبه تا ظهر یکشنبه در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی فرجی افزود: از عصر امروز سامانه بارشی در سراسر استان گسترش می‌یابد و این روند تا اواسط روز یکشنبه ادامه خواهد داشت.

وی گفت: بیشترین میزان بارش‌ها در ارتفاعات مرکزی و غربی استان خواهد بود که به‌صورت برف پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی با بیان اینکه انتظار نمی‌رود این سامانه بارش‌های سنگینی را برای مناطق ساحلی و جلگه‌ای به همراه داشته باشد، افزود: عمده بارش‌ها در این مناطق از عصر امروز تا پیش از ظهر فردا رخ می‌دهد.

فرجی افزود: همچنین، روز یکشنبه آسمان مازندران همچنان ابری خواهد بود، دما کمی کاهش می‌یابد و بارش‌ها در مناطق پایین‌دست ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: از عصر فردا، این سامانه از استان خارج می‌شود و از دوشنبه تا پایان هفته، در مناطق پایین‌دست جو پایدار خواهد بود. با این حال، در ارتفاعات، بعدازظهرها شاهد رشد ابر و بارش پراکنده خواهیم بود.

فرجی در پایان گفت: دریای خزر امروز دارای موج کوتاه است و برای فعالیت‌های دریایی مناسب ارزیابی می‌شود.

کد مطلب 6401785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha